MAKO BANJA

BANJA HAGYMATIKUM – MAKO 2018

SUBOTOM I NEDELJOM 1500 RSD

Banja Mako se nalazi u južnom delu Mađarske, na nepunih 30 km od Segedina. Podneblje na kojem je izgrađena banja Mako svrstava se u razvijenija poljoprivredna područja. Luk je jedan od osnovnih dobara koja se proizvodi u Makou, pa je zaštitni znak banjskog kompleksa upravo glavica crnog luka, koja se prepoznaje i u dekoraciji kupališnog objekta. Novoizgrađeni banjski kompleks je lociran u samom centru mesta.

Raspolaze sa pokrivenim zatvorenim i otvorenim bazenom, toboganom, delom za saune (intimna, aroma, herba, svetlosna, solna i hagymatikum sauna), ledenim bazenom, školom plivanja odnosno zabavnim bazenom za mlade, raznim medicinskim sadržajima, masažama, tretmanima, welnesima kao i prostorom posebno prilagodjenim deci mlađeg uzrasta i majkama sa bebama. Za mlade je između ostalog u ponudi i rekreativni deo sa prostorijama za bilijar, kartanje, stoni tenis, stoni fudbal, poker i drugo. U sklopu objekta nalazi se restoran sa delom za ručavanje gde gosti mogu uživati u pauzi za topao domaći ručak, kafu, torte i kolače. Osim restorana tu je “Bar za kuliranje” koji nudi ukusne voćne koktele, sendviče i poslastice .
Lekovita voda i lekovito blato iz Makoa na odeljenju za medicinske terapije pomaže u lečenju mnogih bolesti zglobova, spondiloze, neuralgije, paralize nerava, atrofiranih mišića, reume, lomova ekstremiteta kao i lečenja ginekoloških upala.

Program putovanja:

Polazak iz Novog Sada u 06:00h sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici. Putovanje prema graničnom prelazu Horgoš. Nakon prelaska granice nastavak putovanja preko Segedina do mesta Mako. Po dolasku u MAKO predviđeno je slobodno vreme za uživanje u sadržajima banje koja poseduje 8 termalnih bazena.U sklopu banje se nalaze 4 zatvorena i 4 otvorena bazena uz dodatne sadržaje poput saune, raznih masaža, pedikira, manikira… U okviru banje postoje igraonica za decu i restoran sa velikom ponudom kuvanih jela, salata, kolača i pića. Banja poseduje deo za medicinske terapije u okviru kojih se leče bolesti poput reume, bolesti zglobova, ginekoloških upala, spondiloze, atrofije mišića i druge. Mogućnost šopinga u LIDL-u, spar-U I PENNY marketu. Povratak za Novi Sad i dolazak u večernjim satima.

SAMO 1500 dinara !!!

CENA OBUHVATA:
– prevoz turističkim autobusom (audio i video uredjaji, klima uređaj) na relaciji Novi Sad-Mako-Novi Sad;
CENA NE OBUHVATA:
– putno-zdravstveno osiguranje (140 dinara za odrasle i 240 dinara za osobepreko 75 godina)

– ulaznicu za banju Hagymatikum – 2.000 forinti/ po osobi
– doplatu za saunu i wellness program-800 forinti ( OKO 2,5 EURA-u zavisnosti od kursa)

– druge, nepomenute usluge;
Broj mesta za svaki polazak je ograničen, požurite i rezervišite željeni termin!
– Obavezna rezervacija mesta unapred na telefon 061/1812171 060/1317990
– Putnici su u obavezi da se upoznaju sa programom putovanja, Opštim uslovima putovanja kao i da se 3 dana pre puta informišu o tačnom vremenu i mestu polaska.
NAPOMENE:
– za ovo putovanje državljanima Republike Srbije je potreban “crveni” BIOMETRIJSKI pasoš.
– preporučujemo da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropsku eunije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) na web stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.
– ukoliko dete putuje u pratnji jednog roditelja neophodna je overena saglasnost drugog u slučaju policijske kontrole na granici.
– krajnji rok agencije za obaveštavanje putnika o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.
– broj mesta je na svakom polasku ograničen. Slobodnih mesta ima do popune kapaciteta.
– Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu u toku putovanja
– Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika, objektivnih okolnosti.
– Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnoh okolnosti (npr. dužine trajanja obilaska, termina polaska…).
– Za sve informacije dobijene usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. – Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).
– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
ZA REZERVACIJU JE POTREBNO:
– Ime i Prezime
– broj pasoša
– kontakt telefon
Sve informacije koje se nalaze na sajtu su informativnog karaktera, validan je program istaknut u agenciji.